Carcassonne 20th Anniversary Edition

Model/varenr.: ZM7870

Dette er et brætspil, hvor spillerne trækker og placerer en brik med et stykke sydfransk landskab på den. Brikken kan indeholde en by, en vej, et kloster, græsland eller en kombination heraf, og den skal placeres ved siden af brikker, der allerede er blevet spillet, således at byer forbindes med byer, veje med veje osv. Når spilleren har placeret en brik, kan han beslutte sig for at placere en af sine meeples på et af områderne på brikken: på byen som ridder, på vejen som røver, på et kloster som munk eller på græsset som bonde. Når det pågældende område er færdigt, giver den pågældende meeple point til sin ejer.

I løbet af et spil Carcassonne står spillerne over for beslutninger som f.eks: "Er det virkelig værd at sætte min sidste meeple der?" eller "Skal jeg bruge denne brik til at udvide min by, eller skal jeg i stedet placere den i nærheden af min modstander, så han får svært ved at færdiggøre sit projekt og score point?" Da spillerne kun placerer én brik og har mulighed for at placere én meeple på den, går turene hurtigt, selv om det er et spil fuld af valgmuligheder.

Carcassonne: 20th Anniversary Edition er en specialudgave af Carcassonne for at fejre 20-årsdagen for spillets Spiel des Jahres-sejr i 2001. Denne udgave indeholder brikkerne fra grundspillet Carcassonne, "The River"-miniudvidelsen (med fem nye flodbrikker), "The Abbot"-miniudvidelsen og en ny 20 brikker stor "jubilæums"-miniudvidelse. Alle fliser er prydet med UV-print, og der er mange detaljerede easter eggs gemt i kunsten. Der medfølger kostume-stickers, hvis du ønsker at "klæde" dine meeples på.

Alt indhold er kompatibelt med eksisterende og fremtidige Carcassonne-udgivelser.

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 7+
Spilletid: 35 minutter
Sprog: Engelsk

349,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,885 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: