Plague Marines

Model/varenr.: GW43-55

Plaget Marines danner hovedstyrken for Death Guard, og i modsætning til mange Traitor Legions har deres tal kun svulmet som årtusinderne er gået. Svoret til Nurgles tjeneste har Plague Marines modbydelige, rådne kroppe, der stinker af forfald. Den ulækre slim, der oser af deres sår korroderer rustning og smelter hud væk, men på trods af deres forfærdelige disfigurements er de virkelig frygtelige krigere.

 
Dette plastikpakke med flere dele indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle en 7-mand-gruppe af Plague Marines. Hver er poseret dynamisk med de sædvanlige Death Guard accoutrements - revnet, rottende rustning, der afslører at tage fat i tentakler, afskårne hoveder vises stolt på bælter, rygsække sloshing med unaturlige sygdomme og rørledninger, der fører fra rebreathers til Nurgle, ved, hvad der er uhyggelige kollisioner. Der er inkluderet et ikon for fortvivlelse, så din enhed kan have en ikonbærer.

 
Disse modeller har en bred vifte af våben og hoveder, hvoraf mange er designet til at passe til en bestemt model - der er 8 boltepistoler, 4 pestknive, 2 bubotiske akser, en blight launcher, en plasma pistol, en meltagun, en plaguebelcher, en tunge plagspewer (med rygsæk), en smitteflise, en stor pest cleaver, en pestflail, en plasma pistol og en bolt pistol. Der er 2 våben muligheder til rådighed for enheden Champion: et specifikt plagsord og power fist, og der er ialt 16 blotte og hjelmede hoveder. 2 specifikke våben er inkluderet til en model, der holder en grusgranat, med en hånd, der trækker stiften.

 
Dette kit leveres som 146 komponenter, og leveres med 7 Citadel 32mm Round baser.

294,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,241
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: