Adult Green Dragon Premium Figure

Model/varenr.: WZK96055

En fremragende tilføjelse til din miniaturesamling eller din udstillingshylde. Denne grønne drage er skulptureret med meget detaljerede træk og med førsteklasses maling, og den er en fantastisk fjende til ethvert eventyr!

De mest snedige og forræderiske af de sande drager, grønne drager bruger vildledning og snyd for at få overtaget over deres fjender. De er ondskabsfuldt temperamentfulde og helt igennem onde og har en særlig fornøjelse af at undergrave og korrumpere de godhjertede. I de gamle skove, de strejfer rundt i, udviser grønne drager en aggressivitet, der ofte handler mindre om territorium end om at opnå magt og rigdom med så lille en indsats som muligt.

En grøn drage kan genkendes på sin buede kæbelinje og den kam, der begynder nær øjnene og fortsætter ned langs rygsøjlen og når fuld højde lige bag kraniet. En grøn drage har ingen ydre ører, men bærer læderagtige pigplader, der løber ned langs siderne af halsen.

Denne Adult Green Dragon Premium Figure fra Icons of the Realms er malet og klar til at komme på bordet eller som en del af en miniature udstilling.

499,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 1,314 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: