Alone Against the Tide

Model/varenr.: CHA23174

Dette scenarie foregår i 1920'erne og er et solo-gysereventyr til Call of Cthulhu-rollespillet. Du påtager dig rollen som en efterforsker, der rejser til den velhavende, naturskønne og fjerntliggende by Esbury, Massachusetts, der ligger ved en sø. Du bestemmer din vej gennem historien ved at vælge mellem de muligheder, der præsenteres. Dine valg påvirker ikke kun, hvad der sker med din efterforsker, men også Esbury's beboeres og besøgendes skæbne - endda selve byen!

Du kan vælge at oprette din egen efterforsker eller bruge den færdige efterforsker, Dr. E. Woods, en professor i arkæologi fra Miskatonic University, som er klar til at spille. Der er en række forskellige grunde til at besøge Esbury, men næsten alle er på en eller anden måde knyttet til Esbury-beboeren, professor William Harris.

Hvad har professor Harris' forskning at gøre med den mærkelige grønne tåge, der omslutter byen? Hvem er de truende, mørkeklædte mænd, der ankom på færgen sammen med din efterforsker? Og hvorfor besøger en buddhistisk munk Esbury, en by, der er mere vant til at underholde New Englands rige elite?

Bevæbnet med en blyant, nogle rollespils-terninger og et eksemplar af Call of Cthulhu: Keeper Rulebook eller Call of Cthulhu Starter Set er du klar til at trodse Esbury's tågehyllede gader.

Tør du tage udfordringen op?

Til brug med Call of Cthulhu-rollespillet (7. udgave).

Hvis du køber dette produkt hos, kan du modtage en pdf udgave på din email. Kontakt os venligst på facebook.com/GunzoneGames, gennem denne hjemmeside eller i butikken, hvis du mangler at modtage det.

109,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,27 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: