Khorne Blood Bowl Team: The Skull-tribe Slaughterers

Model/varenr.: GW202-19

Khornate Blood Bowl-hold har ofte problemer i ligaer på grund af deres manglende evne til at prioritere touchdowns frem for at sprætte deres modstandere op. Mod alle odds modarbejder Skull-tribe Slaughterers denne tendens, idet de tror, at jo højere de rangerer i ligaerne, jo bedre kranier vil de være i stand til at skaffe til Khorne. Som et resultat heraf har Skull-tribe Slaughterers sat deres ekstremt blodige præg i NAF som et af de bedste hold.

Vil du have et hold, der både kan lemlæste din modstander med lethed og score et godt touchdown? Khorne-holdene har masser af muskler og lige præcis nok hjerne til at bruge dem. Marauder Linemen er hårdføre nok til at modstå masser af afstraffelse og kloge nok til at huske at aflevere bolden en gang i mellem. De der udholder et Khornate holds brutale træningsregimer bliver Bloodseekers. De er opsigtsvækkende voldelige, målrettet blodtørstige og specialiserer sig i at sætte modstanderen ud af spillet, mens de afleverer alle tidligere Blood Bowl-bolde til holdets Khorngors - hundelignende Beastmen, der er opsat på at score touchdowns.

Det flerdelte sæt består af 64 plastkomponenter, der kan samles som The Skull-tribe Slaughterers, et Khorne-hold til brug i Blood Bowl-spil. Holdet består af seks Bloodborn Marauder Linemen, fire Bloodseekers og to Khorngor. Denne æske indeholder også to dobbeltsidede Blood Bowl-mønter, to tur- og re-roll-markører, fire Blood Bowl-kugler og et overførselsark med 222 symboler og ikoner til at tilpasse dit hold med. Dette sæt leveres også med 12x 32mm Citadel Round slotta baser.

Reglerne for brug af Khorne-hold i dine spil Blood Bowl kan findes i Spike! Journal 13. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling.

265,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,15 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: