The Path to Carcosa Campaign Expansion

Model/varenr.: FAHC68

I ugevis har den kommende forestilling af The King in Yellow været omtalt i hele byen. Men efterforskning af stykkets mørke historie har overbevist dig om, at der er noget skummelt på færde. Forsvindinger. Selvmord. Vrangforestillinger. Sindssyge. Uanset hvor The King in Yellow opføres, følger galskaben tæt i hælene. Der er endnu ikke blevet bevist nogen forbindelse, men det vil ikke afholde dig fra at søge efter sandheden.

Vend tilbage til den anden cyklus af indhold til Arkham Horror LCG med The Path to Carcosa Campaign Expansion. Ligesom med den foregående cyklus kan alle kampagne- og scenarierelaterede kort til denne "cyklus" findes i Campaign Expansion. Dette er en fantastisk mulighed for nye fans af spillet til at opleve den anden kampagne i fuld længde, og for gamle fans til at indhente de dele, de måske er gået glip af. Uanset om du kun vil have en af udvidelserne eller begge, vil ingen Arkham-fan have lyst til at gå glip af The Path to Carcosa!

Bemærk: Alle gamle fans af Arkham Horror: The Card Game, der allerede ejer alt fra den oprindelige The Path to Carcosa-cyklus, vil ikke finde nye kort eller nyt indhold i disse to nye udvidelser.

Ikke et selvstændigt produkt. Et eksemplar af Arkham Horror: The Card Game Core Set er påkrævet for at spille.

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 7 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

449,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 1,1 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: