Brass Empire: New Canton

Model/varenr.: RMA102

Den fredfyldte grænseby New Canton har opdaget et stort depositum af messing. Opdagelsen af ​​messing bringer den med den uundgåelige indflydelse af virksomhedens grådighed og spionage. Kraftfulde virksomhedsgrupper, der er desperate til at kontrollere denne naturressource, sender allerede deres emissærer til regionen. For at sikre New Cantons Brass har hvert selskab valgt en medarbejder til opgaven at etablere minedrift i regionen.

I New Canton, en deluxe kampagneudvidelse til Brass Empire, vælger du en helt og spiller gennem en episk historie om grådighed, korruption, kærlighed og tragedie. Når du spiller igennem de tolv legacy-kampagner, vil du ændre reglerne, låse op, tilpasse dæk og udvikle sig gennem en unik karakterhistorie mellem hver kamp. Din historie slutter ikke med kampagnen. Når kampagnen er overstået, kan alle de kort, du låser op, tilføjes til det oprindelige messerrigium som en traditionel kortspiludvidelse. Desuden ødelægger du ALDRIG nogen komponenter og kan afspille kampagnen igen og igen ud fra et andet tegnperspektiv.

New Canton tilføjer en 6. virksomheders fraktion og understøtter spil for op til 6 spillere og introducerer også flere nye korttyper og spilmekanik. Hvad der ligger under New Canton er op til dig at opdage.

399,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: