Fulgurite Electro-Priests

Model/varenr.: GW59-15

Omgivet af en beskyttende slør af lyn, knuget electroleech stave, de Fulgurite Electro-Præster tror på, at der ikke er nogen større blasfemi end spild af energi. Skridtstillingen i kamp på højden af ​​religiøs mani, de er i stand dræne meget bioelektricitet fra deres fjender, lagre den i kraftige kondensatorer som fjenden falder til jorden, kulde og inert som sten. Dette stjålne energi vil senere blive brugt til at drive deres hellige march på tværs af galaksen, alt bag dem falder i permanent mørke.

De Fulgurite Electro-Præster kommer bevæbnet med electroleech stave - fem af disse er inkluderet, komplet med deres strømforsyning forsamlinger Ti forskellige hoved Kamme og fem forskellige hoveder er i kassen, hver med de grusomme, Eyeless ansigter Electro-Priest er ekstatisk. trance.

Dette toogfirs komponent, multi-del plast kit indeholder alt det nødvendige for at bygge fem Corpuscarii eller fem Fulgurite Electro-Præster. Disse detaljerede miniaturer leveres med fem Citadel 32mm Runde Baser.

 
 
 
274,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,132 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: