Hey, Thats My Fish!

Model/varenr.: FTY07

HeyThat's my fish er et spil med fiske indsamling. Spillerne kontrollere pingviner der forsøger at hente så mange fisk som muligt, men isflagerne bliver ved med at bryde fra hinanden, hvilket gør fiskene sværere at få fat i. Kan du holde dig på de rigtige isflager og afhente de fleste fisk?

Hey, Thats My Fish er afsindig sjovt bare til venner eller en familievenlig oplevelse til en anspændt og strategisk tilfredsstillende face-off. Let at lære, dette spændende brætspil er tilgængelig for spillere med enhver erfarings niveau, fra casual til konkurrencedygtige gamer.
Hey, Thats My Fish er også et gentageligt spil igen og igen, da spillet opsættes af tilfældigt konstrueret isflageland bestående af 60 sekskantede isflager og du må lave ny strategi med hvert nyt kort.

Gameplay: HeyThat's my fish er en stor abstrakt spil. I Hey! det er min fisk, kan en spillers pingvin bevæge sig i en retning, pr. tur. Da pingvinen efterlader en isflage, de indsamler fisken på denne.
Dette skaber 'huller' som isflagerne bryder op, afskære andre pingviner og tilføjer spillet det strategiske element i dette elegante lille spil. Meget hurtig at lære og at spille, Hey! Det er min fisk er, hvad du skal råbe med din familie i timevis.

Indhold:

60 hex formede isflager
16 pingviner
1 regel hæfte

119,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,266
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: