Pathfinder - Age of Ashes 2 af 6 - Cult of Cinders

Model/varenr.: PZO90146

Age of Ashes Adventure Path fortsætter! Heltene har taget citadellet øverst på Hellknight Hill som deres eget, men en ring af magiske portaler i slotskælderen kan give kultister fra de sydlige jungler mulighed for at invadere igen på ethvert tidspunkt. PC'erne skal rejse gennem den første af disse portaler for at alliere sig med nye venner og stå ansigt til ansigt med den drage-tilbedende Cult of Cinders, før skurkene kan bringe magtfulde fjender til.

Age of Ashes er den første Adventure Path, der bruger de helt nye regler for Pathfinder Second Edition. Dette andet eventyr er til karakterer på 5. niveau og inkluderer også en udforskning af samfundet i junglen - Ekujae-elvere, nye magiske genstande, regler for kampagne i jungler og genopbygning af hele slotte til at fungere som en base for operationer og mere end et halvt dusin nye monstre.

Hver månedlige fuldfarve softcover Pathfinder Adventure Path-volumen indeholder et dybtgående eventyrscenarie, statistik for flere nye monstre og supportartikler beregnet til at give Game Masters yderligere materiale til at udvide deres kampagne. Pathfinder Adventure Path bind bruger Open Game License og fungerer med både Pathfinder RPG og verdens ældste fantasy RPG.

199,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,311 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: