Marneus Calgar, Ultramarines Chapter Master

Model/varenr.: GW48-40

Marneus Calgar, Kapitel Master of the Ultramarines, er ikke kun en fuldendt kriger, men også en meget talentfuld strateg. Han er herre af Ultramar, en stor svøbe af plads på den kæmpede østlige fringe. Han lancerede mod-invasionen af ​​den xenos-tainted planet Vigilus med veteran krigerne Lethro Ados og Nemus Adranus - to af hans mest betroede hjælpere fra Victrix Guard - altid ved hans side.

Marneus Calgar var den første til at gennemgå den ekstremt risikable operation, der kræves for at omdanne en traditionel rumfart til en Primaris Marine, og det er repræsenteret med denne helt nye model. Han er den perfekte leder for enhver Ultramarines hær, mens Victrix Guard giver denne enhed en endnu større grad af overlevelsesevne og dræber magt på slagmarken.

- Marneus Calgar er en fantastisk tilføjelse til enhver ultramarines hær. Klædt i Armour of Heraclus - en dragt af MkX Gravis Armor, og bærer de legendariske Gauntlets of Ultramar, han kaster en imponerende figur på slagmarken. Hans rustning er prydet med renhedstætninger, laurbær og symboler i Ultramarines kapitel, der står så trodsigt mod menneskehedens fjender. Denne model leveres med en 50 mm base.

324,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,092
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: