Vampire: The Masquerade 5th Edition Deluxe Edition Core Rulebook

Model/varenr.: MUH051572

Denne udgave kommer med en smuk, speciel finish.

Vampire: The Masquerade er det originale og ultimative rollespil om personlig og politisk horror.

Du er en vampyr, du kæmper for overlevelse, overherredømme og din egen falmende menneskehed - bange for, hvad du er i stand til, og bange for de umenneskelige sammensværgelser, der omgiver dig. Som en vampyr lider du hungersnød, den nådeløse og frygtelige tørst efter menneskeblod. Hvis du nægter at håndtere det, vil det overvinde dit sind og drive dig til forfærdelige handlinger for at bekæmpe det. Du balancerer på denne knivsæg hver nat.

Mørke designs, bitre fjender og mærkelige allierede venter dig i denne verden af ​​mørke.


Klassikeren, der ændrede rollespil for altid vender tilbage! Denne femte udgave indeholder et strømlinet og moderne regeldesign, smuk ny kunst i fuld farve og en rig historieoplevelse for spillerne. Drevet af den innovative Hunger-cyklus inkluderer spillet også regler for at oprette systemunderstøttede karakter fællesskaber, Loresheets til direkte involvering af spillere med deres yndlingsdele af universet og The Memoriam, en ny måde at bringe karakterens detaljerede baggrunde ud og udvide på dem under spillet.

V5 er en tilbagevenden til Vampires originale vision, der bevæger sig mod mod det 21. århundrede. Mens reglerne er blevet redesignet, hædrer denne nye udgave den dybe historie om originalen, hvor metaplottets udvikling fortsætter hvorfra det slap og detaljerede præcist, hvad der er sket i Kindreds verden indtil i nat. Den anden inkvisitions terror, sammensværgelserne bag Gehenna-krigen og genoplivningen af ​​War of Ages: Dette er byggestenene i den moderne V5-krønike.

Denne bog kommer også med en kode til at få en PDF version af bogen.

699,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 1,746
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: