Warhammer Underworlds: Starter Set

Model/varenr.: GW110-01

The Mirrored City of Shadespire er et mareridt af illusioner og galskab, en stadigt skiftende labyrint af endeløse trapper, trange gader og høje buegange. Tør du træde ind og kræve den ære, der venter?

Dette startsæt er den ideelle måde at komme i gang med Warhammer Underworlds. Med to komplette Warbands, de fulde regler og alle terninger, tokens og bræt, som du har brug for for at spille spillet, er der intet bedre valg til at starte dine eventyr i det ultimative kompetetive miniature skirmishspil.

Dette sæt indeholder:

  • En 36-siders Learn-to-play regelbog
  • Det komplette Storm of Celestus Warband - en gruppe af Stormcast Eternals. Byg dit warband med fire push-fit plastikmodeller, støbt i farvet plast for at sikre, at de skiller sig ud, selv når de ikke er malet. Plus fighterkort og et antal warbandspecifikke kort, der giver dig mulighed for at bruge deres ædle strategier i kamp.
  • Det komplette Drepurs Wraithcreepers warband - en gruppe af Nighthaunt, der plager Shadespire. Byg dit warband med fire push-fit plastmodeller, støbt i farvet plast, og lav dine dæk med fighterkort og et antal warbandspecifikke kort, der giver dig mulighed for at udnytte deres magt i kamp.
  • 2 dobbeltsidede, foldbare spilbrædder, der kan bruges til at samle dine slagmarker
  • Warhammer Underworlds tokens, inklusive mål, sårmarkører, glory points og mange flere
  • 8 terninger - 5 angrebsterninger og 3 forsvarsterninger, nok til de mest destruktive slag og desperate forsvar!
389,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 1,124
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: