Warhammer Underworlds: Nightvault

Model/varenr.: GW110-01-60

Warhammer Underworlds: Nightvault er et actionfyldt kampspil til to spillere. Bygg dit warband, bygg dit dæk og besejre dine rivaler.

Shadespire var engang en by af vidunder og magi, en mercantil storby, hvis herskere trodede døden, til Nagash raseri. Under højden af ​​byens magter blev rivaler, tyve og vilde erobrer låst væk i det spredte fangehul kendt som Nightvault. Efter byens efterår brokkede Nagash de kæder, der bundet de hakkede ånder inde, og gav dem våben til at fryse hjerterne til de levende og nok hukommelse af deres pine for at fylde dem med had og jalousi. Den spektrale døde glæder sig over muligheden for at påføre dette had på den levende, og Shadespires gader ekko til lydene af skræmmende skrig og grusomme, latterlige latter ...

Spillet

I Warhammer Underworlds vælger du og din modstander et warband - 2 er inkluderet i denne boks - og opbygger et dæk med magt og objektive kort. Efter at du har lagt dit warband på de sekskantede spilbrædder, skifter du til handlinger - bevægelse og angreb - indtil 3 faser bliver spillet. Mellem handlinger kan du bruge kraftkort til at introducere effekter og reaktioner, som kan svinge kampen til din fordel; bygge det bedste dæk, du kan, og bruge snedkunst til at udnytte disse evner på det perfekte tidspunkt er hemmeligheden at mestre spillet og dominere din fjende. Bare at overvinde din modstanderens warband garanterer ikke sejr. Fanger mål, står din grund, træffer de bedste taktiske valg og udnytter de rigtige kort til det rigtige tidspunkt, får dig de herlighedspunkter, du har brug for at vinde!

Når du er bekendt med reglerne, vil spil tage omkring 30 minutter - du har altid tid til en omlevering.
 

388,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: