Warhammer Underworlds: Nightvault – Godsworn Hunt

Model/varenr.: GW110-42

Theddra Skull-scryer, krigs-shaman fra The Black Fangs Stamme, fører en Godsworn Hunt i dybden af ​​Mirrored City og søger værdige ofre for at løfte Chaos Pantheon.

The Godsworn Hunt bringe Darkoath's skarphed, hastighed og hensynsløshed til det ultimative konkurrencedygtige miniaturspil. Et fleksibelt warband, der er i stand til at spille aggressivt eller holde mål, de er perfekte, hvis du søger at vinde med snedig, hurtig og ren brutalitet. Inde i dette sæt finder du 6 helt nye push fit modeller, der repræsenterer hver af de Godsworn Hunt plus Fighter kortene for at holde styr på deres regler.

Dette sæt indeholder også 60 unikke kort, der kun er tilgængelige i dette sæt til opbygning af dine Warhammer Underworlds dæk. Udnyt de mørke evner i den Godsworn Hunt med et sæt warband-specifikke mål, opgraderinger, ploys og magi, eller forstærk ethvert warband med 31 kraftfulde universelle kort, som alle kan bruge.

Derudover kan du bruge Godsworn Hunt i dine Warhammer-spil Age of Sigmar med din slaver til mørke hær takket være en gratis krigsskroll - find den i fanen Downloads

176,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: