Warhammer Underworlds: Direchasm

Model/varenr.: GW110-02

I skyggen af ​​et levende bjerg kolliderer to warbands for at se hvilken af dem der vil blive jægeren, og hvilken der vil blive byttet. Selvom de nok begge kom til Beastgrave med forskellige mål i tankerne, kæmper de nu ganske simpelt for overlevelse og ære inden for Direchasm.

Få din intro til det ultimative kompetitive miniaturespil med Warhammer Underworlds: DIrechasm grundsættet. Heri finder du alt du behøver for at begynde at spilel i dybden af ​​den del af Beastgrave kendt som Direchasm, med terninger, modeller, kort og mere.

Dette sæt indeholder:

  • De komplette regler til Warhammer Underworlds, klarere, skarpere og strammere skrevet end nogensinde før, med spændende nye spil-mechanics som Primacy, samt inklusiv lore og illustrationer som yderligere udforsker Beastgrave selv.
  • Det komplette Myari's Purifiers warband, et selskab af Lumineth-aelvere, der søger at dæmpe vildskaben af Beastgrave's uhyrlige hjerte. Byg dit warband med de fire push-fit plastikmodeller, støbt i farvet plast for at sikre at de skiller sig ud, selv når de ikke er malet, plus fighter-kort og flere warband-specifikke kort som giver dig mulighed for at frigøre deres ædle strategier i kamp.
  • Det komplette Dread Pageant warband- en bande af hedonistiske tilhængere af Slaanesh som plager det levende bjerg for deres perverse gud. Byg dit warband med de fire push-fit plastmodeller, støbt af farvet plastik, og byg dit deck med fighter kort og de adskillige warband specifikke kort som giver dig mulighed for at udnytte deres pirrende kampmagt.
  • 2 dobbeltsidede spillebrætter, som kan bruges til at samle din slagmark.
  • Warhammer Underworlds-tokens, inklusivt objectives, wound markers, glory points og mange, mange flere.
  • 32 universelle kort - gambits, objectives og upgrades, der kan bruges af ethvert warband, perfekt til deckbygning med Myari's Purifiers og The Dread Pageant - eller tag dit yndlings warband med til Warhammer Underworlds: Direchasm
  • 11 terninger - 5 Attack terninger, 3 Defence terninger og 3 Magic terninger: nok til de mest destruktive angreb, desperate forsvar og katastrofale besværgelser!

Uanset om du er ny til Warhammer Underworlds, og ønsker at starte din rejse, eller en veterangamer, der ønsker at opdatere dit spil til sæson 4, er dette sæt et must-have.

490,00 DKK
Lager: 5 stk tilbage på lager
Vægt: 1,451
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: