Warhammer Underworlds: Beastgrave

Model/varenr.: GW110-02

Start med det ultimative konkurrencedygtige miniaturespil med Warhammer Underworlds: Beastgrave kernesæt. Inden i finder du alt hvad du har brug for for at begynde at spille ​​Beastgrave - terninger, modeller, kort og mere.

 

Sættet indeholder:

  • De komplette og opdaterede regler for Warhammer Underworlds, opdateret fra Warhammer Underworlds: Nightvault for at være klarere, skarpere og strammere end nogensinde før, med spændende nye spilmekanikker som bevægelige dødelige hexes, samt lore og artwork, der udforsker Beastgrave selv.
  • Det komplette Grashrak's Ravagers warband - en pakke med dødbringende Beastmen, der ønsker at dræbe enhver, der træder ind i Beastgrave. Byg dit brayherd med 6 push fit plastmodeller, støbt i brun plast for at sikre, at de skiller sig ud, selv når de ikke er malet, plus Fighter Cards og et antal warband specifikke kort, der lader dig bruge deres vilde strategier i kamp.
  • Det komplette Skaeth's Wild Hunt warband - en gruppe af Kurnothi-jægere med mærkelig, natur-givet magt og indædt kampvilje. Byg dine Kurnothi med 5 push fit plastmodeller, støbt i grøn plast, og byg dine dæk med Fighter Cards og et antal warband specifikke kort, der lader dig udnytte deres naturlige magt i kamp.
  • 2 dobbeltsidige gameboards, der kan bruges til at samle din slagmark.
  • (Nok) alle de Warhammer Underworlds-tokens, du nogensinde har brug for, inklusive mål, wound markers, glory points og meget, meget mere.
  • Dusinvis af Universal-kort - gambits, objectives og upgrades, der kan bruges af ethvert warband, perfekt til dækbygning med Grashraks Ravagers og Skaeth's Wild Hunt eller til at bringe dit yndlings warband ind i Warhammer Underworlds: Beastgrave.
  • 11 terninger - 5 angrebs terninger, 3 forsvars terninger og 3 magiske terninger, nok til de mest drabelige slag, desperate forsvar og kataklysmiske besværgelser!

Uanset om du er en ny spiller, der ønsker at starte sin rejse, eller en veteran-spiller, der ønsker at opdatere sit spil til sæson 3, er dette sæt et must-have.490,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Vægt: 1,52
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: