Warhammer guide dansk

Model/varenr.: War001
Forlagets beskrivelse
Den første guide på dansk til Warhammers brutale og dystre verden. Bogen er rigt illustreret med tegninger fra Games Workshops arkiver og giver en klar fornemmelse af forholdene og figurerne.

Warhammer Verdenen udvikler sig hele tiden, efterhånden som der kommer nye versioner af spillet. Supplementer, artikler og romaner har tilføjet det ene lag detaljer efter det andet. I tidens løb er nye racer dukket frem, store helte er blevet født, og utallige hære er stødt sammen i blodige og brutale konflikter. Resultatet er, at vi i dag ved lige så meget om indbyggerne i Warhammer Verdenen og deres historie, som vi ved om det gamle Rom!

En af grundene til Warhammers succes er den detaljerigdom, som fylder omgivelserne og baggrunden for spillet. Warhammer Verdenen har en svag lighed med vores historiske virkelighed omkring middelalderen, hvor menneskene mente at dele verden med utallige mystiske og fantastiske væsener. Det er imidlertid langt fra en harmonisk verden.

Fakta om Warhammerspillet
Spillet er især populært blandt drenge i aldersgruppen 11-15 år. Spillene er ofte meget komplekse, især fordi reglerne primært findes på engelsk - men børnene tygger sig igennem dem alligevel.

Warhammer startede i 1975, og har siden fået enorm udbredelse. Selve spillet, der findes i forskellige versioner, kan spilles som brætspil - som oftest på store bordplader - hvor man opbygger et terræn, som man så skal kæmpe i. Man kan købe et færdigt landskab, eller man kan skabe et selv. Warhammer minder lidt om skak, i og med der er regler for, hvor langt og hvordan figurerne må flytte, men man er ikke bundet af felter på et bræt.

Warhammer kan også spilles som liverollespil. Liverollespil er ikke noget nyt fænomen i Danmark, det har eksisteret i 15 år - men det er først i de senere år, at liverollespil er slået igennem for alvor.

Indholdsbeskrivelse
En opslagsbog om den fantasy-verden der ligger til grund for spillet Warhammer. I tekst og illustrationer fortælles denne verdens historie, og der er beskrivelser af folkeslagene og de mange groteske væsener.

Vejl. 149,- men, som altid en stærk pris hos Gunzone.dk
99,00 DKK
Lager: Kun 5 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: