How to Paint Citadel Miniatures : Book-DVD

Model/varenr.: GW-DVD
How to Paint Citadel Miniatures

Når det kommer til maleriet Citadel Miniatures, denne bog er et absolut must-have. Denne mægtige værk er proppet fuld af oplysninger om maleriet, fra undervognsbehandling dine miniaturer og anvende din første lag af maling, helt frem til din endelige højdepunkt.

For at hjælpe dig med at opnå flotte resultater der er 136 sider med artikler om, hvordan man underuld dine modeller, hvordan man kan anvende Base Maling, Skærme Lag og emaljemasse, hvordan man bruger Strukturerede Maling, hvad Drybrushing handler om, hvordan man bruger overførsler og mange andre teknikker. Der er endda en 90-minutters DVD medtaget for at vise dig, hvordan man kan sætte disse teknikker i praksis og få mest muligt ud af det omfattende Citadel Paint Range. Bogen indeholder også otte hær-projekter, som hver især er en komplet hær maleri guide fra start til slut.

Og hvis det ikke var nok, er bogen er designet til at stå op på egen hånd, så du behøver ikke at kile den under noget at være i stand til at se scenen-by-trins maleri guider indeni. Alt i alt er dette én bog, at hver hobbyist skal eje, uanset om du er ny til maleriet Citadel miniaturer, eller et maleri guru.

 
 

 

291,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: