Citadel Skirmish Figure Case

Model/varenr.: GW60-37

The Citadel Figur case er den perfekte måde at transportere og beskytte dine Citadel miniaturer. Som indeholder et sæt af vores revolutionære kanal skum har Citadel Skirmish Figur Case er specielt designet til at passe næsten enhver model, som vi gør, enhver form og størrelse, hurtigt og nemt uden akkord skære og forme til at passe.

 
Pakning og udpakning sagen er absurd hurtigt og nemt; enhver model, men spidse, placeres hvor som helst inden for de kanaler vil blive beskyttet så godt som hvis du havde brugt utallige timer hacking væk på en brugerdefineret pasform. Du vil frigøre mere tid til at koncentrere sig om spil, maleri eller bare vise din miniaturer samling. Kanalen skum er så effektiv en udnyttelse af rummet som muligt, så du kan gemme flere modeller mere sikkert end nogen anden sag. Tag et kig på billederne eller tjek videoen på fanen til højre for at få en smag for, hvor livet changingly fremragende disse sager er - du vil ikke være i stand til at arbejde ud af, hvordan du levede uden dem. Det er ok. Disse mørke tider er forbi nu.

 
Vi ved, at du vil have den bedste beskyttelse til dine miniaturer - skummet inde i sagen er lidt større end sagen selv, og vil komprimere omkring tallene, når lukket, hvilket sikrer et minimum af bevægelse for enhver miniature .. Det har også nylon fangster, så hvis du skulle tabe det fangsterne vil ikke bryde. For at sikre robusthed stress punkter, et metal hængsel løber langs bagsiden, styrke og tilføje en beroligende tyngde .. Vi ved også, at rummet kan være en præmie ved lagring modeller, så Skirmish og Battle sager er blevet designet til at stable oven på hinanden for nem opbevaring.

 
Vi har lagt en stor indsats og forskning i at gøre sagen så behageligt som muligt at transportere, med ergonomisk designede håndtag for maksimal greb - og låget låse åbne, hvilket betyder ingen frygtelige ulykker knusende din elskede miniaturer på spillebordet.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,73 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: