Sector Mechanicus Galvanic Magnavent

Model/varenr.: GW64-45

Et utrolig detaljeret, slående scenesæt, Galvanic Magnavent er et modulært plastikpakke, der er kompatibelt med hele Sector Mechanicus-serien - detaljeret, konfigurerbart landskab, der kan hjælpe dig med at spille spil på et miljø på flere niveauer!

 
En samling gangbroer, turbiner, støttebjælker og skorstensstabler, Galvanic Magnavent kan samles i utallige forskellige konfigurationer, fra en ring af gangbroer til en bugtende strækning af hævet gangway og alt imellem. Benene, der holder op ad gangbroerne, kan fastgøres via plug-in hullerne - reorganiser dem til dit hjertes indhold og lim dem på plads for en super-solid struktur, når du har fundet din perfekte konfiguration. Sættet har balustråder, der kan klipses på kanten af ​​gangbroerne - perfekt til at dække - og der er en stor, kranietformet vinsjemekanisme, der kan hænge under hvilken gang du vælger. Regler er inkluderet for at bruge dette sceneri stykke i Warhammer Games 40.000.
 
Dette kit indeholder 4 rammer af plastkomponenter - den ene har den centrale silo og skorstene, en fyldt med gangbroer, en fyldt med gulve og detaljer, og en med benene til at holde strukturen overalt - og er kompatibel med alle andre sæt i sektormekanikeren rækkevidde, hvilket betyder massive multivlakke labyrintiske strukturer, der kan bygges til, at dit kamp bliver slået på. De kan endda kombineres med Haemotrope Reactor, Promethium Relay Pipes og Void Shield Generator. Din fantasi er den eneste grænse - ingen to spilborde nogensinde har brug for at se det samme!
436,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: