Sector Mechanicus Ferratonic Furnace

Model/varenr.: GW64-38

En utrolig detaljeret, slående landskab sæt, den Ferratonic Furnace er et modulopbygget plastik kit kompatibel med hele Sector Mechanicus rækkevidde - detaljeret, konfigurerbare sceneri, der vil hjælpe dig med at spille spil på en multi-niveau miljø!

En stor silo muligvis fyldt med unævnelige kemikalier, giftigt affald eller elementer også skumle at dvæle ved, at Ferratonic Furnace giver en fremragende platform for miniaturer at kæmpe på - samt at det er stabelbare, og kan anvendes som understøtter for gangbroer. Det er dækket i utrolige detaljer, med pansrede paneler og turbiner, der udgør hovedparten af ​​strukturen. Døren til selve siloen kan modelleres åben eller lukket, med den detalje på døren er et særligt opsigtsvækkende med dens komplekse låsemekanisme synlig. Der er masser af rør, kæder og spil inkluderet, som kan klippes ind og ud af sted, hvor du gerne bruge plug-in huller beneath portalkraner, og hvert stykke af kittet har en Adeptus Mechanicus maker plade. Regler er inkluderet for at bruge denne sceneri brik i spil i Warhammer 40.000.

Dette sæt indeholder 2 rammer af plastkomponenter - én featuring siloen, og en fyldt med platforme og gangbroer - og er kompatibel med alle andre kit i Sektor Mechanicus landskab rækkevidde, hvilket betyder massiv, multi-niveau-labyrintisk strukturer kan bygges for din kamp for at blive udkæmpet på. De kan endda kombineres med Haemotrope Reactor, Promethium Relay Rør og Void Shield Generator. Din fantasi er den eneste begrænsning - ikke to spilleborde nogensinde har brug for at se ens ud!

270,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: