Sector Imperialis Administratum

Model/varenr.: GW66-44

 Et detaljeret, slående scenesæt, dette Adminstratum er et modulært plastikpakke, der er fuldstændig kompatibelt med andre på tværs af sektorens Imperialis og Sector Mechanicus-områder. Kombiner så mange sæt som du kan lide at skabe enorme, stemningsfulde multi-level miljøer perfekt til Warhammer 40.000 spil!

 
Sektor Imperialis Administratum er en tidligere tårnhøje kejserlige bygning, der er blevet bragt lavt af utallige konsekvenser under en lang, bitter krig. Masser af hints om sin tidligere herlighed er synlige - Kejserlige ørne, ventilationskanaler og rørledninger klamrer stadig til de smuldrende bygningsværker, mens stueetagenes gotiske vinduesbuer forbliver intakte. Over det er bygningen imidlertid i ruiner, med den indre struktur udsat og buerne brudt.
 
Sættet består af 3 rammer af plastkomponenter (51 i alt):
 
- En ramme med 4 vægafsnit, dækket af kejserlig ikonografi (og kranier!), Med 4 søjler, 3 søjlehovedstykker (1 ruineret), en udluftning og 2 små lamper;
- En ramme med ruiner og gulve, der indeholder 1 ruineret hjørnesektion, 3 sektioner af brudt gulv, 1 sektion af ubrudt gulv, 1 lille brudt søjle, 4 små brudte gulvafsnit, 1 topdel, 2 støttebuer, 2 lamper, som stikket i undersiden af ​​gulvafsnittene og en lille cirkulær lampe;
- En ramme af ruinerede Sector Imperialis bygninger, der fremstiller 3 ruiner med bydelte vinduesafsnit, brudte søjler og rørledninger.
 
Regler er inkluderet til brug i Warhammer Games 40.000.
291,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: