Spire Tyrants

Model/varenr.: GW111-26

Selv blodet og tordenen fra arenaen ophører med at behage Spire Tyrants. I stedet søger de hårdere prøver, og vover sig ud i de the Eightpoints' dødelige vildmark. Der leder de efter værdige fjender og udfordringer i håb om at blive berygtede nok til at få Everchosens fordel. Disse mestre beholder de navne og æresbevisninger, de har tjent på arenaen. De opretholder også den arrogance og showmanship, der definerer de største gladiatorer, der favoriserer blodige opsprætninger og halshugninger over et enklere og mere effektivt drab. Synet af en sådan grusom død kan stjæle modet fra endda en veteran.

Bevis din magt på slagmarkerne i Warcry med Spire Tyrants! Alsidige, dødbringende og bevæbnet til tænderne, dette warband er ideelt til spillere, der er på udkig efter et warband med masser af beskidte tricks i ærmerne. Dette warbandsæt giver dig mulighed for at felte disse hensynsløse pit fighters i dit spil. det indeholder 9 plastik Spire Tyrants-miniaturer - 1 Bestigor Destroyer, 1 Pit Champion, 1 Frenzied Rager, 1 Headclaimer, 1 Pit Fighter with Net, 2 Pit Veterans with Shields, 1 Pit Veteran med skjold eller dobbelt våben, og 1 Pit Fighter med punch dagger eller spyd.

Sættet indeholder også Spire Tyrants-ability kort på engelsk, fransk, italiensk, tysk, spansk, kinesisk, japansk og russisk, så du kan udnytte deres gladiatoriske magt på slagmarken og fighterkort til at holde styr på dine modeller i kamp.

Hvad mere er, disse modeller kan bruges i din Warhammer: Age of Sigmar Slaves to Darkness hær! Bare download deres gratis warscroll fra GamesWorkshop.com

Dette sæt leveres med 2x 25 mm runde baser, 4x 28,5 mm runde baser og 3x 32 mm runde baser.

294,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,232 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: