Ravaged Lands: Varanite Syphon Camp

Model/varenr.: GW65-19

I de fordærvede ødemarker i Eightpoints raser en bitter kamp om kontrollen med varanit - en mystisk substans, der er gennemsyret af kaos' flydende kraft. Boblende sømme af denne transmutative realmstone graves op fra dybet i sviende miner, hvor desperate arbejdere betjener utrættelige maskiner, der er gennemsyret af en sulten dæmonisk intelligens. På disse steder med infernalsk industri kæmper warbands, der er hengivne til de ødelæggende magter, for at få fat i varanit, idet de bruger selve det helvedesagtige miljø som et våben, hvormed de kan udslette deres rivaler og kræve sejren.

Med dette sæt af plastkulisser kan du genskabe det klaustrofobiske industrielle helvedeslandskab i en Eightpoints-mine og kæmpe om det infernalske maskineri i en truende Varanite Syphon med 11 dele af modulært Warcry-terræn, herunder:

  • 1x Varanite Syphon
  • 1x Wooden Structure
  • 1x Wooden Gangway
  • 2x Small Ladders, med limløs samling, der giver nye måder at klatre på
  • 6x Sluices, hver med forskellige designs og længder

 

Disse terrænstykker kan limløst sammenkobles for at skabe et stort udvalg af konfigurationer, så du kan justere dit netværk af træstrukturer, gangbroer og sluser, så det passer til dine spilbehov. De er også fuldt kompatible med Ravaged Lands: Pit Dredger Camp, så du kan bygge, omarrangere og udvide et massivt modulært minekompleks. Der er heller ingen grund til at begrænse dig til Warcry - dette terræn kan bruges i spil i Warhammer Age of Sigmar eller enhver anden indstilling, som du finder passende.

Æsken indeholder også en Varanite Delve slagmarksmåtte - et dobbeltsidet 22" x 30" foldbart spillebræt, den perfekte størrelse til spil i Warcry. Den ene side viser de kogende, smeltede gruber i en varanitmine, mens den anden side er et askeagtigt øde, der passer til Eightpoints. Den indeholder også to dobbeltsidede tokenbræt, så du i alt har 79 tokens til at spore aktiveringer, mål, skader og meget mere i dine spil Warcry.

Dette sæt består af 76 plastkomponenter. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling. Bemærk, at nogle komponenter er beregnet til at blive samlet uden lim.

659,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,369 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: