Ravaged Lands: Defiled Ruins

Model/varenr.: GW111-32

The Eight Points er fyldt med ruinerne af de engang store kongeriger. I Age of Myth var disse bastioner af oplysning og håb beboet af tilhængere af Sigmar - nu tjener de som en blodig træningsplads for warbands der søger ære.

Bring dine slag til de ødelagte byer i Eight Points og konstruer episke slagmarker med dette Ravaged Lands sæt! Denne udvidelse byder på nye taktiske udfordringer for dit warband at mestre, med ødelagte vægge at skjule sig bag, strukturer til skala og alle slags tematiske detaljer, der bringer Warcry's verden til live. Et dobbeltsidigt spilbræt gør opsætningen enkel og kan kombineres med andre Ravaged Lands sæt for at danne større slagmarker. Et terrænkortsdæk giver dig alle mulige nye indstillinger, der sikrer, at enhver kamp føles frisk.

Sættet inkluderer også et dobbeltsidet Warcry-tokenark til at holde styr på dine krigere plus 36 terrænkort - kombiner disse med battleplan kort for at opsætte dine spil. Uanset om du ønsker at udvide dit startsæt eller begynde din rejse i Warcry, er dette sæt perfekt til dig.

539,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,938 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: