Fomoroid Crusher

Model/varenr.: GW111-36

Brutale væsener fra en fortabt alder, Fomoroid Crushers eksisterer nu kun for at dræbe og ødelægge. I kamp flyver de ind i et forfærdeligt raseri, smertefulde minder om de væsner de engang var giver deres slag en vanvittig styrke.

Dette sæt giver dig mulighed for at tilføje den mægtige Fomoroid Crusher til dine Warcry-spil - en brutal og potent allieret for ethvert Chaos-warband, hvis du har nosserne til at tæmme et! Dette sæt inkluderer evner og kampkort til din Fomoroid Crusher, hvilket gør det nemt at føje det til dine spil.

Denne model kan også føjes til en Slaves to Darkness hær i Warhammer Age of Sigmar, hvor det er en dødbringende chok-enhed, der er i stand til at smadre gennem landskaber med enestående effekt. En række bygningsmuligheder, inklusive hoveder og arme, betyder, at du kan tilføje adskillige af disse levende bulldozere til din styrke, mens du sikrer, at de ser forskellige ud.

Dette sæt leveres i 21 plastkomponenter og inkluderer en 60mm rund base. Dette sæt indeholder også fighter card  og ability card til Fomoroid Crusher.

245,00 DKK
Lager: 2 stk tilbage på lager
Vægt: 0,131 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: