Roboute Guilliman

Model/varenr.: GW48-82

Strateg. Helt. Hævngerrig Søn. Roboute Guilliman er Primarch for Ultramarines, Ultramarherre og en uafhængig leder af mænd. Opstandet af Adeptus Mechanicus og Ynnari, han søger at mønstre Imperiumens styrke og drive tilbage de mørke gudes minions. Guilliman stormer til krig med en tordnende lunger, hvor han hersker over selv de heroiske kampbrødre i hans kapitel. Han kobler kejsers brændende sværd og bærer Dominionens hånd, som han kan rive tanks fra hinanden og udrydde sine fjender med lethed. Alligevel er det Primarchs strategiske glans, der er hans største våben, der gør fjender til at besejre, før kampen endnu er begyndt.

 
Dette flerparts plastikpakke indeholder de komponenter, der er nødvendige for at samle Roboute Guilliman, Primarch af Ultramarines. En imponerende størrelse model, stående hoved og skuldre over Primaris Space Marines, han er et oproer af detaljer - Fedets rustning, der omslutter hans krop, er dækket af smukke, udsmykkede filigree mønstre på alle dele af rustningen med skulpturelle aquilæer, renhed sæler, kranier og Ultramarine kapitel ikoner på hver overflade. Hans wingede rygsæk har en Adeptus Mechanicus maker plade og strålende jernhalogen, med mange kabler og slanger, der fastgør det til våbenet, der fodrer. Kejsersværdet, der holdes i sin højre hånd, er et stort blad, der brænder med retfærdig raseri (og ild), mens Dominionens hånd, den enorme kjole til venstre, også er i stand til at frigøre hagl af rustningspiercing. Du har valget til at model Guilliman med hovedet bar, eller med en specielt aggressiv udseende hjelm - begge muligheder har en krans.

 
Denne model leveres som 44 komponenter, og leveres med en 60 mm rund skulpturbase, der skildrer Guilliman, der står for en ødelagt kejserlig ørn, flankeret af 2 brændende fakler.

372,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,132
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: