Haruspex / Exocrine

Model/varenr.: GW51-12

Den Haruspex er en glubsk bæst skabt til at forbruge biomasse på en kvalmende tempo. Det kan fortære en hel deling af soldater i løbet af få øjeblikke , skovle offer efter offer i sine kæber uden pause . Exocrines frygtes for deres evne til at håndtere døden langvejs fra. Exocrine er udelukkende et transportmiddel for bio- plasmiske kanon indlejret i dens kød , en kæmpe våben i stand til at udløse et stort kugle af brølende energi eller flere fokuserede streams af død fra sine mange tønder.

 
Begge kits deler den samme krop , og bag og midterste ben. Enten version kan også være bevæbnet med en tærskemaskine le hale biomorph .

 
Det Haruspex mest oplagte træk er dens gribe tunge, der kommer som en del af en indvendig ud mave indeholder 3 sæt kæber. Det er også bevæbnet med et par knusende kløer og har en hornede hoved specifikt til dette monster .

 
Exocrine er bevæbnet med en massiv bio- plasmiske kanon , der sidder på toppen af ​​dyrets krop . Det leveres også med et par af meje kløer og har en unik hoved.

 
Denne plastik kit indeholder 47 dele med til at gøre enten en Haruspex eller Eksokrine .

 
Dette sæt leveres umalet og skal samles

396,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: