Tyranid Warriors

Model/varenr.: GW51-18

Tyranid Warriors er den mest fleksible af alle Hive Mind s bioforms . De er effektive dræbermaskiner med evnen til at anvende en bred vifte af bio- våben symbioter . På slagmarken de findes kæmpe i både tæt hold og på lang afstand , og danne et afgørende led i Tyranid sværm , som relæer , hvorigennem Hive Tyrants udstede deres kommandoer.

 
De Tyranid Warrior modeller kommer i 3 forskellige positurer med hver enkelt kombination af våben til rådighed på rammen. Der er et svimlende udvalg af våben at vælge imellem, herunder 3 par piskeslag piske ; 3 par spinefists ; 3 fortære ; 3 par sønderrivende kløer ; 3 par meje kløer ; 3 deathspitters ; 3 par boneswords ; en gift kanon ; en pigtråd Strangler ; og 3 par af kød kroge . Disse kan tages i en række forskellige kombinationer afhængigt af, hvordan du ønsker at bevæbne din Tyranid Warriors .

 
Dette sæt indeholder også mulighed for at lave en Tyranid Prime . Dette monster er fornem med sin egen kiste plade; hoved og våbenskjold ; skulder vagter ; og har mulighed for at tilføje en scythed hale .

 
Samt dette væld af muligheder der er også nok binyrerne og giftige sække at tilføje til hele enheden , og et valg af 4 forskellige ansigter for Warriors .

 
Denne plastik kit indeholder 89 dele med til at gøre 3 Tyranid Warriors eller 2 Tyranid Warriors og en Tyranid Prime .

 
Dette sæt leveres umalet og skal samles - vi anbefaler at bruge Citadel Plastik Lim og Citadel maling.

339,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,18 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: