Zona: The Secret of Chernobyl

Model/varenr.: ZONAANG

Zona er et eventyrbrætspil designet til 1-4 spillere. For at vinde spillet skal spilleren nå sarkofagen i Chernobyl Atom Power Power før andre spillere. Sarkofagen kan først åbnes, når spilleren har samlet 2 hemmeligheder fra underjordiske faciliteter kendt som Secret Locations. Spillere skal skynde sig, fordi der er en tidsbegrænsning for spillet. Når den Final Emission rammer, går alt tabt ...

Gameplay
Hver tur spillere tager 2 handlinger (flyt, udforsk, bekæmp osv.) Og derefter læser alle et begivenhedskort, der indeholder tekst til et kort eventyr. I slutningen af ​​turen bliver et News Card trukket af den første spiller og udført af vedkommende.

Stemning
Dette brætspil lægger vægt på overlevelse. Zonen der er afbildet på spilbrættet, er et ekstremt farligt og isoleret område med meget begrænset adgang til funktionelt udstyr og forsyninger. Spillere skal huske ofte at reparere deres ting og købe nye forsyninger. Det er også vigtigt at hvile for at reducere træthed og helbrede skader.

Stalkers
Hver spiller tager rollen som 1 Scavenger ud af de 10 inkluderet i spillet. Hver Scavenger har deres egen specialfærdighed, sæt grundlæggende færdigheder og startudstyr. Værdier af statistikker som bevidsthed, smidighed eller intellekt bestemmer, hvor gode de er til at undgå farer og fælder, bekæmpe mutanter eller indsamle artefakter fra anomalier. En Scavengers historie forklarer deres mål og motivation - grunden til at de kommer til Zonen. Forskelle mellem Scavengers gør spillet for hver enkelt af dem helt unikt.

Antal spillere: 1-4
I alderen: 18+
Spilletid: 120-180 minutter
Sprog: Engelsk

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: