Waste Knights (2nd Edition)

Model/varenr.: EN_WK2

Dette er et post-apokalyptisk brætspil om eventyr og overlevelse for 1-4 spillere, der er inspireret af klassiske post-apokalyptiske film og foregår i et dystopisk Australien, der er ødelagt af et magtfuldt selskabs eksperimenter. Hver spiller bliver en robust helt, der rejser gennem ødemarken, møder unaturligt vejr og fjender, der er skabt i for længst glemte laboratorier, samt oplever eventyr fulde af dramatiske valg og foruroligende karakterer.

Spillet er historiebaseret, og hver historie forgrener sig i en række plot, der afsløres afhængigt af spillernes narrative valg. Hvert plot byder på unikke spilmekanikker og historier, der kan findes i Book of Tales - nogle af dem er bundet til en bestemt historie, andre er generiske, men alle giver spillerne mulighed for at fordybe sig i omgivelserne og træffe beslutninger, der ændrer verden omkring dem.

Hver Knight (spiller) har 2 handlinger til rådighed, som grundlæggende giver dem mulighed for at rejse rundt på kontinentet i deres køretøj, udforske området for evigt svindende ressourcer (brændstof, ammunition, medicin) eller slå lejr for at reparere deres udstyr og helbrede sår eller stråling. Hvert eventyr byder desuden på en række unikke Plot Actions, som lader spillerne påvirke historien og opfylde deres mål.

Spillets hjerte er dog historierne. Hver gennemspilning er baseret på et eventyr, der findes i guiden. Nogle af dem er co-op, andre er konkurrenceprægede, andre igen kan ende med, at spillerne grupperer sig om forskellige fraktioner og tvinges til at kæmpe mod deres tidligere venner. Opbygningen af hvert eventyr byder på masser af narrative valg, der garanterer høj genspilbarhed og omfatter unikke opsætningselementer, så grundspillet hurtigt kan forberedes, og spillerne kan fokusere på plottet og ikke på reglerne.

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 45-180 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 3 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

  • 4 pakker Ruby - Mini European-sized Sleeves, 46 x 71 mm
489,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 2,425 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: