Warhammer Quest: Blackstone Fortress – The Dreaded Ambull

Model/varenr.: GWBF-02-60

Med alle ekspeditioner opdager de opdagelsesrejsende, der går ud fra Precipice, flere af Blackstone Fortressens hemmeligheder. Utallige rigdomme venter dem, der kan finde dem - og utallige farer også. Blandt de kvældende krigers rovende krigssteder, de proklamiske pakker med snerrige rovdyr og de selvstyrende forsvarssystemer i selve fæstningen er der set en ny trussel. Et monsteragtigt dyr lurker i mørket, en der er frygtet over hele Imperiet og videre. Det er en apex rovdyr, en gammel terror og et væsen, der er fuldstændig ude af stand til grund eller barmhjertighed - en frygtet Ambull.

I den første udvidelse til Warhammer Quest: Blackstone Fortress, The Dreaded Ambull, vil du opdage flere udfordringer, mere indsigt i disse mystiske strukturer, og selvfølgelig vil flere fjender for dine uhyrlige eventyrere opdage og påtage sig. Sammen med nye regler, nye opdagelseskort og nye udforskningskort indeholder denne boks også tre Citadel miniaturer. I tillæg til Hulking Ambull selv er der to Borewyrm Infestations, der repræsenterer afkom af dette skræmmende xenos monster. Med denne udvidelse kan du tilføje nye dimensioner af nydelse og kompleksitet til hvert af dine besøg på Blackstone Fortress.

Inkluderet i denne boks er tre helt nye plast Citadel miniaturer: One Ambull og Two Borewyrm Infestations (leveres med en 50 mm rund base og to 25 mm runde baser)

343,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Forslag til dig
Passer sammen med
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: