Warhammer: Age of Sigmar – The Rise & Fall of Anvalor

Model/varenr.: WZK73140

I regionen Aqshy, selvom dine urolige allierede placerer deres ressourcer på det perfekte sted, kan dine fælles fjender være stærke og uforudsigelige. Du vil opbygge ressourcer for at blokere dine allierede fra at udvikle deres stærkeste muligheder, og de vil returnere favoriet. De vil svække fjender, og du vil forsøge at levere det dræbende slag. Hver tur giver mange valg, så du er nødt til at svinge, når du lærer de strategier, der passer bedst til din fælles fjende såvel som dine allierede. Én ting er for sikker - om Anvalor overlever belejringen på det eller ej, det vil helt sikkert blive opvarmet!

I Warhammer: Age of Sigmar – The Rise & Fall of Anvalor, din officielle opgave er at hjælpe med at opbygge og forsvare Anvalor sammen med de andre fraktioner.

Men dit rigtige mål er at samle den mest indflydelse og sikre dominans over Anvalor, selvom det i sidste ende kan forårsage byens fald. Saml mest indflydelse for din fraktion ved at bygge bybygninger og besejre fjender under onde angreb. I slutningen af ​​spillet regerer den spiller, der har mest indflydelse over byen, højeste og sikrer deres dominans over The Great Parch!

Med mere end 180 fliser har ni forskellige fraktioner (seks spillerfaktioner, tre fjendtlige fraktioner) og fire spillevarianter ud over standardspillet The Rise & Fall of Anvalor en enorm mængde gameplay indhold!

399,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 3,822
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: