Warhammer 40.000: Relic

Model/varenr.: WZK73666

I Relic påtager to til fire spillere sig hver især rollen som et magtfuldt individ fra Warhammer 40.000 universet og drager sig tappert frem for at beskytte the Antian Sector fra den visse død. Ved at udføre missioner og vinde sejre over fjender får karakterer belønning og erfaring, herunder mægtige genstande kaldet Relics, hvilket fremmer deres chance for at besejre alt det onde, der ligger bag Warp-riften.

Baseret på det klassiske Talisman-system, ruller en spiller en enkelt seks-sidet terning før han flytter sin brik det antal felter rundt på brættet. Denne spiller trækker derefter et kort eller flere for at se, hvad de er stødt på, og sætter deres heroiske persona imod onde fjender, farlige placeringer og fantastiske fremmede. Og hele tiden stiger disse helte i magt, når de arbejder sig hen imod det endelige mål i midten af ​​brættet, hvilket kan være alt fra at konfrontere Kairos Fateweaver, det tohovedede orakel af Tzeentch, til at kæmpe for kontrol over St. Antias' mistede flagskib.

Den nye WizKids-udgave indeholder forbedrede og udvidede meget detaljerede byster af de ti tilgængelige spillerfigurer samt opgraderet punchboard-spiller og scenariekort.

Vil du redde menneskeheden eller falde til Chaos-styrkerne?

1 regelbog
10 plastikkarakterer
4 plastik karakterbaser
4 plastiknagepinde
16 dreje-skiver
4 seks-sidede terninger
1 Game Board
150 tokens
4 karakter trackers
10 karaktertavler
5 Scenarietavler
336 kort

Antal spillere: 2-4
I alderen: 14+
Spilletid: 120-180 minutter

399,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 2,6
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: