Unlock! 10: Game Adventures

Model/varenr.: AMDSCOUNLK10

Dette er et kooperativt kortspil inspireret af escape rooms, der bruger et simpelt system, som giver dig mulighed for at søge i scener, kombinere objekter og løse gåder. Spil Unlock! for at begive dig ud på store eventyr, mens du sidder ved et bord og kun bruger kort og en tilhørende app, der kan give ledetråde, tjekke koder, overvåge den resterende tid osv.

Unlock! Game Adventures indeholder tre separate scenarier, som du kan udforske, der hver især foregår i et andet velkendt brætspilsunivers:

Mysterium: Træd ind på godset og oplev en mørk og surrealistisk efterforskning, hvor du skal opklare mordet med Spøgelsens visionskort i en drømmeagtig og esoterisk rejse fyldt med mysterier...
Ticket to Ride: Tag på en togtur gennem USA, hvor du skal forpurre den plan, som jernbanebaronerne har planlagt.
Pandemic: En epidemi truer menneskeheden! Alles fremtid afhænger af dig og dit hold af medicinske eksperter (virolog, læge, dispatcher...), mens I står over for en global sundhedskrise.

Bemærk: Unlock! kræver en gratis applikation, der skal downloades fra App Store eller Google Play. Når den er downloadet, er det ikke nødvendigt med en internetforbindelse under spillet.

Antal spillere: 1-6
Alder: 10+
Spilletid: 60 minutter
Sprog: Engelsk

199,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 0,9 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: