Star Trek: Alliance - Dominion War Campaign

Model/varenr.: WZK73650

Stardate 49427.7 - året er 2371, og Føderationen står over for en ny og meget farlig trussel fra Gammakvadranten. Meget er stadig ukendt om vores angribere: The Dominion.

Star Trek: Alliance - Dominion War Campaign er et stjerneskibskampspil, der foregår i Star Trek-universet! En eller flere spillere vil skabe deres egne Føderationskaptajner, danne en taskforce og arbejde sammen for at besejre Dominion i løbet af en række kampagnemissioner. Denne æske indeholder alt, hvad en eller to spillere har brug for til at spille hele kampagnen, herunder færdigmalede plastikskibe, specialfremstillede terninger, kort, brikker og en kampagnebog med seks missioner. Med flere eksemplarer af dette sæt kan op til seks spillere bekæmpe Dominion sammen!

Under hver mission kæmper spillerne mod fjendtlige skibe, der kontrolleres af spillet, mens de gennemfører mål for at optjene erfaringspoint. Mellem missionerne bruger spillerne erfaringspoint til at opgradere deres skibe og fremme den overordnede kampagne, så deres kaptajn bliver en Starfleet-legende!

Star Trek: Alliance-skibene og opgraderingerne fra dette sæt er kompatible med Star Trek: Attack Wing.

 

Antal spillere: 1-2+
I alderen: 14+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

289,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: