Pathogenesis 2nd Edition

Model/varenr.: WAI300

Patogenese er et spil, hvor spillere tager rollen som bakterier,som angriber den menneskelige krop.

Spillet blev udviklet i partnerskab med den videnskabelige illustrator somersault1824. Spillet er baseret på 100% reel videnskab, og mekanikken blev skabt for at efterligne, hvordan ægte biologi fungerer.

Erfarne deck builder-spillere vil føle sig hjemme ved at spille spillet, da det mekaniske fundament var baseret på flere populære deckbuilders. Mekanikken har udviklet sig og muteret under udviklingenaf spillet, så Patogenese er helt sit eget.

Spillet tilbyder forskellige former for spil, herunder muligheden  for at spille solospil, kooperativt, imod hinanden og i hold.

Det er ikke nødvendigt med viden om videnskab for at spille, men det blev udviklet til at forbedre indlæringen af ​​immunsystemet på universitetsniveau.

Anden version:

Immunsystemet til 2. udgave af Pathogenesis er blevet opdateret. Disse opdateringer inkluderer 4 immunsystemkort (4 kopier af hver), der er mere konsekvent ødelæggende end tidligere samt opdaterede antistof-tokens, der har deres egen angrebsværdi. Det adaptive immunsystemrespons er nu mindre flygtigt og endnu farligere end før!

 

Antal spillere: 1-4
I alderen: 14+
Spilletid: 30-60 minutter
Sprog: Engelsk

349,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: