Of Dreams & Shadows 2nd Edition

Model/varenr.: GNEODO2

Of Dreams & Shadows er et kooperativt brætspil til op til seks spillere, der tager rollen som Champions forsøger at redde deres rige. Set i en mørk fantasiverden, vil spillerne rejse fra underjordiske ruiner af et langdøde folk til hjertet af utækkede skove, hvor andre verdenskonstruktioner dør.

Da de leder deres kampers handlinger på spilbrættet, deltager spillerne i en samarbejdshistorie. Scenarier indfører møder og konflikter, som løses ved at bestå en prøve eller træffe et valg. Konsekvenserne fremmer historien og driver en unik oplevelse som en del af historien, der ændres ud fra hvert udfald. Manglende en test kunne have dystre resultater som at modtage en af ​​flere typer af svækkende affliktioner. Mange scenarier vil også præsentere spillere med et moralsk dilemma, hvor en beslutning kan hjælpe deres årsag, men ikke uden ofre.

Modsætning af spillerne er en af ​​tre valgbare Villains. Myter og legendes væsener, Villainsne har deres egen vært af dødelige tjenere til ansigt i kamp. Udvikling af fleksibel taktik og teamwork blandt spillere vil være afgørende, da der er over 30 forskellige fjender, hver med deres egen specielle evne. Du skal binde sammen med dine venner, hvis du håber at overleve.

449,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,5
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: