Monster Slaughter

Model/varenr.: ANK162

Genfind glæden ved 80'ernes gyserfilm med Monster Slaughter!

Denne gang er det din tur til at jage og dræbe de ulidelige teenagere, der har søgt tilflugt i en forladt hytte i skoven. I spidsen for en familie af monstre skal du omhyggeligt vælge, i hvilken rækkefølge du vil eliminere dine ofre ... og derefter begynde slagtningen!

Monster Slaughter er et taktisk spil inspireret af gyserfilmklassikere, hvor hver spiller tager kontrol over en familie af tre monstre: far, mor og barn, hver med deres egne stats og familiemagt. Deres mål er at gennemsøge hytten på udkig efter fem gæster, finde deres skjulested og "tage sig af" dem! Hvert offer gemmer sig i en bunke af kort, som monstrene skal søge igennem for at finde dem og samle genstande og fælder, mens de gør det. Når gæstens miniature er afsløret, bliver den sat på brættet og kan angribes!

Hver spiller har dog i hemmelighed fastsat en rækkefølge for drab på disse gæster, og det er flere point værd at dræbe dem i rækkefølge. De kan bruge deres genstandskort til at forsvare gæsterne mod andre monstre eller skræmme ofrene væk til andre rum, så gæsterne dør i en mere gunstig rækkefølge!

Monster Slaughter leveres også med en scenariebog, der giver nye mål og særlige regler, så hver måneløs nat bliver en ny oplevelse.

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 45-60 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 4 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

549,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 2,58
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: