Escape Tales: The Awakening

Model/varenr.: ESC-25616

Escape Tales: The Awakening er et kortspil baseret på escape room konceptet, men du er ikke begrænset af tid når det kommer til at afslutte dette eventyr, da spillet er fokuseret på historien og din udforskning af det, mens du engagerer gåderne indenfor og lave valg, der vil fordybe dig dybt. Hvad angår historien, er her opsætningen:

Spillere tager rollen som Sam, hvis datter har været i koma i over to måneder, og hvis læger stadig ikke kan forklare, hvordan dette skete eller hvad der forårsagede det. Ifølge dem er alt godt med pigen; hun er sund og bør ikke være i denne tilstand. Sam er desperat og leder efter svar overalt, han kan, hvilket fører til et mærkeligt møde med Mark.

Marks søn var engang i en lignende situation, og hans far var i stand til at hjælpe med at vække drengen op. Han har givet Sam en skræmmende bog og sagde, at i denne bog vil han finde et ritual kaldet "The Awakening". Men Mark advarede Sam, at han har brug for at forberede sig mentalt, da dette ritual vil overføre ham til en anden dimension, hvor han skal kunne finde sin datter og forstå, hvad der er årsagen til denne stat. Hvis Sam er heldig nok, så vil han også kunne vække hende op. Sam har holdt på bogen i mere end en uge. Endelig er han klar til at gå ind i kælderen og udføre et ritual. Er du klar også?

195,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,75
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: