Dungeon Alliance

Model/varenr.: QXG1002

I dagene før Tomheden overtog meget af Den Gamle Verden, var der gæve mennesker, elvere, dværge og gnomer der slog sig sammen for at invadere de dybe grotter i jorden. Disse helte lavede ubrydelige alliancer i søgen på viden, skatte og ære. Rivaliserende grupper af eventyrere ville ofte ende i den samme grotte, og grupperne kæmpede mod hinanden lige så voldsomt som de kæmpede med de monstre der ventede bag hvert mørke hjørne. Det var tider fyldt med vovemod, hvor intet i verden var mere helligt end den ed der bandt dem sammen som deler farene ved at undersøgerne de mørke grotter. Det Dungeon Alliancens alder.

Dungeon Alliance er et Deck-Building Dungeon-Crawling Minature adventure spil der tillader spillerne at sende 1-4 forskellige hold af eventyrere ned i farlige grotter for at lede efter erfaring og skatte. I starten af spillet drafter hver spiller deres eget hold af 4 helte (fra de 17 inkluderet i spillet) og bruger taktisk bevægelse samt kort til at overvinde grottens monstre og skatte. Hver spiller starter med et unikt 12-korts starterdeck der inkluderer startkortene fra deres 4 helte.

Rivaliserende hold kan konkurrere med hinanden om at dræbe monstre, eller endda kæmpe indbyrdes for komplet kontrol. Som hvert hold overvinder monstre og udfordringer, får de Erfaringspoint (XP) tokens som kan bruges på at købe nye kort til deres Alliance Deck. Når de bruges bliver XP tokens vendt om og gemt indtil slutningen af spillet. Når solen hilser på dem som kommer op fra grotten er det holdet med mest XP der vinder.

Dungeon Alliance inkluderer regler for Competitive, Cooperative og Solo spil.

549,00 DKK
Lager: Kun 2 stk. tilbage
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: