Detective: City of Angels

Model/varenr.: VRG007

Dette brætspil, der foregår i 1940'ernes mørke og voldelige Los Angeles, er et spil med mystik, bedrag og efterforskning for 1-5 spillere. De fleste spillere vil træde ind i rollen som LAPD-detektiver i drabsafdelingen, der hungrer efter hæder og er villige til at gøre alt, hvad der skal til for at afslutte en sag, selv om det betyder at intimidere mistænkte, skjule beviser og hyre stikkere til at sladre om deres kolleger. En spiller vil imidlertid påtage sig rollen som The Chisel, hvis eneste mål er at trække kriminalbetjentene i langdrag og vildlede dem ved hjælp af bluff, manipulation og (ofte) direkte løgne.

Detektiv: City of Angels bruger det innovative ARC-system (Adaptive Response Card) til at skabe fornemmelsen af at afhøre en mistænkt. Mistænkte giver ikke bare simple svar; i stedet vælger The Chisel omhyggeligt, hvordan de vil svare. Når Billy O'Shea insisterer på, at offeret var stamkunde på Topsy's Nightclub, taler han så sandt, eller leder The Chisel diskret detektiverne ind i en blindgyde, der vil koste dem dyrebar tid? Detektiverne kan udfordre svar, som de tror er løgn, men med stor risiko: Hvis de tager fejl, vil The Chisel få indflydelse på dem, hvilket gør sagen meget sværere at løse.

Spillet indeholder separate, detaljerede casebøger for både detektiverne og The Chisel. Hver forbrydelse er et omhyggeligt konstrueret puslespil, der kan udfolde sig på forskellige måder, afhængigt af hvordan detektiverne vælger at gå videre med deres efterforskning. Efterhånden som detektiverne vender op og ned på byen og afdækker nye beviser og spor, kan skjulte mistænkte blive afsløret, og der åbnes op for nye spørgsmål, hvilket skaber en rig, historiedrevet oplevelse.

Inspireret af klassiske film noir-film som The Big Sleep, værker af James Ellroy (L.A. Confidential) og videospillet L.A. Noire fra Rockstar Games, Detective: City of Angels er et mordmysteriespil, der ikke ligner noget andet. Vil én detektiv stå over resten og lukke sagen om L.A.s seneste store mordsag? Eller vil The Chisel så tvivl og forvirring nok til at forhindre detektiverne i at opklare forbrydelsen?

En "sleuth"-tilstand gør det muligt for 1 eller flere spillere at spille fuldt ud kooperativt og løse sagerne sammen.

 

Antal spillere: 1-5
I alderen: 14+
Spilletid: 30-150 minutter
Sprog: Engelsk

649,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Vægt: 3,75 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: