Darkest Night 2nd Edition

Model/varenr.: VPG09022

Darkest Nightis et fuldt co-operativt brætspil til op til fire spillere (eller fem hvis du vælger at spille som Necromancer), sat i et rige, der er brudt under en Necromancer's skygge. Hver spiller påtager sig rollen som et af kongeriges sidste helte, hver med et unikt sæt særlige evner, ligesom de lukker en plan for at redde rigdommen.

Søgning i kongeriget giver nye kræfter og udstyr til at styrke dig og dit parti, samt nøglerne, der kan låse op for de hellige relikvier og besejre Necromancer. Du kan erhverve mange magtfulde evner - unikke for hver helt - der kan hjælpe med at bekæmpe udøde, forkæle Necromancer's styrker, fremskynde dine søgninger efter genstande og artefakter og meget mere. Ridderen er en modig og stærk kriger; prinsen kan samle og inspirere folket; den lærde udmærker sig ved at lokalisere og genoprette fortidens skatte.

Men ravenous undead strejfer rundt i rige, og da Necromancer fortsætter med at bygge sin kraftbase, blæser han jorden og hans hær vokser stadigt. Som spillet bærer på, bliver Necromancer mere og mere kraftfuld, hvilket skaber blights hurtigere og mere effektivt. Hvis et område bliver for rødt, bliver det overskredet - og klosteret modtager spildet. Og hvis klostret nogensinde er overskredet, vinder Necromancer og kongeriget i mørke!

Før klostret falder, er det op til dig og dit parti at besejre Necromancer på en af ​​to måder: Hvis du kan samle tre hellige relikvier og bringe dem alle tilbage til klosteret, kan du udføre et stærkt ritual for at bryde Necromancerens magt og gennemsøge undeadens jord. Alternativt kan du forsøge at besejre Necromancer i direkte kamp - men vær advaret, han vil let ofre sine minions for at redde sig selv.

849,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: