Court of the Dead: Mourners Call

Model/varenr.: HB121-527

I Underworld er alle i forvejen døde. Det er tid til at slutte sig til factions of Bone, Flesh and Spirit, når de arbejder for at nå deres mål: at samle nok styrker til at gå i krig mod Heaven and Hell og få afsluttet deres indbyrdes uendelige krig. Hvis spillerne arbejder diplomatisk i Court of the Dead: Mourners Call for at opretholde balancen, kan de sikre at Underworld overlever længe nok til, at de også kan fuldføre både deres fælles og hemmelige individuelle mål. Den spiller, der mest bidrager til disse mål, vil tjene Dødens fordel og en plads blandt Underworlds elite.

Du er en Mourner - en følger af Døden - dedikeret til at realisere hans ædle ambition om at afslutte den himmelske krig og gendanne balance i universet. Dødets formål inkluderer dog dine egne motiver. Du og de andre følgere stå sammen - I må enten lykkedes eller fejle sammen. Men kun en Mourner vil opnå deres særlige vision for Underworlds forening. Din opgave vil ikke være let. Mens Underworld har et mål, er de splittede i hvilken strategi de tænker der skal bruges for at opnå målet. Der er tre fraktioner i Land of the Dead: Bone, Flesh, Spirit. Hver med deres unikke vej til at rejse sig op mod Heaven and Hell.

Du bliver nødt til manipulere din indflydelse inden for disse fraktioner, deres fæstninger og ordener og inden for de døde domstole, hvis du ønsker at nå dine mål. Men pas på: Kraften inden dødelige sjæle - kendt som Etherea - er et farligt stof. Brug det skødesløst, og du risikerer at påberåbe Dreadsgrip - en destruktiv styrke inden for enhver Mourner, der fortærer alt, hvad den berører, inklusive dens tidligere mester. At undgå at mætte himmelstenes krigsbehov eller udløse Dreads-grebet, har alvorlige konsekvenser for alle sørgende. Er du stærk nok til at nå dine egne ambitioner og være mester for den forenende styrke, som alle sørgende kræver?

 

Antal spillere: 2-5
I alderen: 14+
Spilletid: 90 minutter
Sprog: Engelsk

599,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: