Cartooner

Model/varenr.: JPG122

Cartooner er en ny oplevelse i tegning spil. Det er et spil, der kombinerer historiefortælling og tegning. Dette episke kampspil giver alle mulighed for at opleve spændingen ved at skabe og dele deres egne historier i tegneserierformat med intet andet end stavfigurer! Mens dette er et spil om tegning, er det ikke bare et spil hvor den bedste kunstner vinder. Din strategi og evne til at tilpasse hurtigt vil betyde meget mere. Point tildeles for strategi og efter reglerne, ikke kunstnerisk evne.

Spillet indeholder to korttyper, temaer og tendenser, der giver uendelig replay-værdi og historieinspiration. Themes dæk giver dig specifikke ideer og plot-enheder: Ønsker at redde verden, hjemsøgte huse, mutanter og 133 andre vilde temaer. Gorgeously Illustrated Trend Cards (af San Francisco kunstneren Konstantin Pogorelov) repræsenterer bredere tegneserier, såsom Fælles Universe, Crossover, Reboot, Origin Story, Katastrofer og Destiny.

Spillet spiller ud i 4 runder, der opbygges i intensitet. Hver runde er 5 minutter lang. Dit mål er at få de mest berømte point i hver runde ved hjælp af en kombination af dine tema kort og det flygtige marked Trends, der kun gælder for en runde. I sidste ende vinder spilleren med mest Fame ... men hver spiller går væk med en tegneserie af deres egen skabelse. Med bogstaveligt talt hundreder af tusindvis af mulige kombinationer af historier, vil du aldrig løbe tør for ideer!

299,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: