Aventuria: Adventure Card Game

Model/varenr.: US25504E

Af en eller anden grund koncentrerede de udøde deres angreb på Carolan og forsøgte at trække halvelveren ned i deres kolde grav.

"Giv mig jeres hjælp!" råbte halvelveren til sine kammerater. Selv om han undveg til venstre og højre med fænomenal smidighed, fik han stadig mange alvorlige slag, og hans polstrede overfrakke hang i laser.

Så hørte han Arbosh brøle triumferende. Dværgen tog endnu en lang slurk af sin ølkande.

"Ved mine forfædre," sagde Arbosh, "nu er jeg klar!" Han svingede sin morgenstjerne opad med stor kraft, og våbnets tre stålvægte ramte det første skelet og splintrede det i en sky af splintrede knogler og støv.

Gør dig klar til kamp!

Aventurien er et farligt sted. Bag hvert hjørne kan der gemme sig forræderiske monstre, spændende eventyr eller en ubehagelig kammerat, der udfordrer dig til en duel. Saml dine våben, rustninger og magiske besværgelser! Anskaf dig unikke færdigheder og overrask din modstander med uventede tricks!

Men du skal også lægge en strategi - vil du samle dine kræfter, så du kan spille en Shining Blade senere? Eller vil du blive ved med at angribe med din dolk og forsøge at afvæbne din modstander?

Aventuria er et tempofyldt kortspil for 1-4 spillere fra 14 år og opefter, hvor hver spiller tager rollen som en helt fra Aventuria. Vælg mellem Arbosh, den heftige dværgsmed, Layariel, den letbenede elverspejder, Carolan, den snedige halv-elverskælm, eller Mirhiban, den mystiske Tulamydian-magiker.

I Duel Mode kæmper heltene mod hinanden, mens heltene i den kooperative Adventure Mode slår sig sammen som et hold og tager på spændende eventyr. Uanset om de kæmper mod hinanden eller står sammen mod en skræmmende fjende, trækker spillerne hver runde actionkort, som konstant forbedrer deres evner. Men pas på, for hver runde bringer nye udfordringer med sig, og du skal altid være opmærksom på overraskelsesangreb fra dine fjender!

Antal spillere: 1-4
Alder: 14+
Spilletid: 30-90 minutter
Sprog: Engelsk

Vi anbefaler Gamegenics sleeves/kort lommer til at beskytte dine kort, som du kan finde nedenfor. For at sleeve dette produkt skal du bruge op til:

  • 5 pakker Gray - Standard Card Game Sleeve, 66 x 91 mm

279,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 1,5 kg
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: