Assassin's Creed: Arena

Model/varenr.: CZE01658

I Assassin's Creed: Arena konkurrerer spillerne for at afdække de bedste mål for drab. Men før du kan gå ind for dræbt, skal du til tider håndtere nogle irriterende vagter såvel som dine modstandere. Spillere vil samle kort og skat, flytte vagter og gemme sig i byen Konstantinopel, indtil de finder deres tid til at strejke. Kampen håndteres gennem cardplay, og den spiller der bedst styrer deres kort vil have den bedste chance for sejr.

Ved starten af ​​hver spillerens tur tegner de et arrangementskort. Disse kort kan gyde nye mål i yderbyen, flytte vagter eller lade dig finde en tunnel til en anden del af byen. Flytte vagter er en fantastisk måde at få dem væk fra dig og placere dem nær dine modstandere. Mål kan ikke myrdes, mens en vagt er i nærheden, men heldigvis kan vagterne sendes, hvis det er nødvendigt.

Kort i hånd kører handlingen, men de er også dine hitpoint. Hvis du løber tør for kort i hånden, dør du. Men ligesom i et videospil, vil du snart respawn tilbage i dit startområde. Flytende og angribende mål (eller dine medspillere) kræver at spille kort, så det kan være risikabelt at gøre alt for meget på én gang. Par det med at forsøge at undgå vagterne, og du er i for et spændingsfyldt spil med kat og mus. For at genopbygge din hånd, udfør målene på dine bevægelseskort eller skjul. At gemme i yderst by er let og giver dig mange ekstra kort. Når du kommer ind i købmandskvarteret eller området omkring slottet, er der bare ikke så mange steder at skjule, og du vil ikke tegne mange kort.

Bekæmpelse håndteres gennem cardplay. Der kræves ingen terninger, selv om en sekssidet dør er inkluderet for at løse nogle vagtbevægelser. Gemmer du dine bedste kort til bevægelse eller til at gå ind for dræbningen? Den der risikerer mest har chancen for den mest belønnede!

319,00 DKK
Lager: Ikke på lager
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: