T'au Empire XV88 Broadside Battlesuit

Model/varenr.: GW56-15
XV88 Broadside Battlesuit

Designet til at tilbyde langtrækkende support har XV88 Broadside Battlesuit oversteg forventningerne, bliver en grundpille i Hunter Cadres og tankcontainere dræbere af legendariske proportioner. Drevet af en partikelaccelerator, en Broadside tunge jernbane geværskud trænge de tykkeste plasteel bunkers.

Med robust armering, manøvredygtighed og en stak våben inden for feltet giver XV88 Broadside Battlesuit Tau opkøber med en række valgmuligheder. Sættet bringer et frisk twist på den linje Tau battlesuits - de er mærkbart tættere modeller med en stor tilstedeværelse i en samling af miniaturer. Hver enkelt har en partikelaccelerator på bagsiden. Standarden våben er for lang og uhyre kraftfulde udseende twin-linked jernbane riffel, selv om de kan være udstyret med eye-wateringly potent og noget knytnæve-lignende twin-linked højtforrentede missil-system bælg. Hvis det ikke var nok, så kan du også bruge twin-linked intelligente missil - nok til at behage nogen Tau våben feinschmecker. Sættet leveres med et skjold Drone og Missile Drone.

Denne multi-del plastic kit indeholder 91 dele og en Tau transfer ark med til at gøre en Broadside Battlesuit og to Drones.

Dette sæt leveres umalet og kræver samling

323,00 DKK
Lager: 1 stk tilbage på lager
Vægt: 0,173
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: