Tau Empire XV104 Riptide Battlesuit

Model/varenr.: GW56-13

XV104 Riptide er højdepunktet af Jordens kaste s battlesuit udvikling. Det står dobbelt så høj som den XV8 Crisis kulør, men dens bevægelser er mere ligesom dem af sine mindre fætre end den mekaniske stivhed vises af Imperial vandrere med deres rå servo-motorer.

XV104 Riptide tager udviklingen af ​​Tau battlesuit til et helt nyt niveau. Først og fremmest modellen er enorme, øgende over resten af ​​Tau - endog andre battlesuits og tanke. Slank og elegant panserpladerne, sammen med bolte og grill, dækker sin krop. Trods sin enorme størrelse, det med kugle og sokkel leddene forbliver en manøvredygtig model, hvis arme og ben kan blive stillet på en række forskellige måder. Enten stående højt eller endda knæler ned, kan du bruge den som en unik, dynamisk omdrejningspunktet for din Tau hær. Samt tre variant hoveder det kommer med en række våben muligheder, herunder en tung burst kanon, twin-linked intelligente missilsystemer, fusion blaster og Riptide skjold generator. Hvis der ikke var nok, sættet leveres også med to Skærmede Missile Drones.

Denne multi-del plastic kit indeholder 108 komponenter og en Tau transfer ark med til at gøre en XV104 Riptide Battlesuit og to Skærmede Missile Drones.

Dette sæt leveres umalet og kræver samling

637,00 DKK
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Vægt: 0,424
Passer sammen med
Forslag til dig
Andre købte også
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: